Alimentatiecheck

Gepubliceerd op: 22 februari 2019

Bent u benieuwd hoe hoog het bedrag aan alimentatie zou moeten zijn? Of bent u benieuwd of de afgesproken/vastgestelde alimentatie nog in lijn is met de alimentatienormen? Laat dan een alimentatiecheck uitvoeren.
De alimentatiecheck omvat:
– gesprek op kantoor met een advocaat;
– alimentatieberekening en schriftelijk advies opgesteld door een advocaat.

Wij bieden de alimentatiecheck aan voor een vast tarief van € 475,-, inclusief BTW en kantoorkosten.
De alimentatiecheck is bedoeld om te beoordelen of een verzoek tot vaststelling of wijziging van de alimentatie haalbaar is. Met de berekening en het advies kunt u proberen de alimentatie in onderling overleg vast te stellen of aan te passen. Besluit u zich na de alimentatiecheck te laten bijstaan door een advocaat, zullen de vervolgwerkzaamheden worden verricht tegen het reguliere uurtarief.
Omdat de alimentatieberekeningen worden opgesteld door een advocaat, kunnen deze berekeningen bij het verzoekschrift tot wijziging of vaststelling van de alimentatie worden gevoegd. Besluit u naar aanleiding van onze alimentatiecheck de zaak voort te zetten, voorkomt u dubbele kosten.

VQ Advocaten kunt u o.a. helpen bij:

Wetswijzigingen arbeidsrecht per 1 januari 2020

Arbeidsrecht | NieuwsWetswijzigingen arbeidsrecht per 1 januari 2020Gepubliceerd op: 8 juli 2019Het arbeidsrecht blijft in beweging. Per 1 januari 2015 zijn er belangrijke wijzigingen doorgevoerd (Wet werk en zekerheid, de WWZ) en de nieuwe wijzigingen staan alweer...

Uitspraak d.d. 21 mei 2019 Hof Den Haag (letsel in supermarkt)

Arbeidsrecht | Letselschade | NieuwsUitspraak d.d. 21 mei 2019 Hof Den Haag (letsel in supermarkt)Gepubliceerd op: 5 juli 2019In hoger beroep is de werkgever aansprakelijk voor de schade ten gevolge van een val van werkneemster in een supermarkt, na het doen van privé...

Nieuwe Wet herziening partneralimentatie

Familierecht | NieuwsNieuwe Wet herziening partneralimentatieGepubliceerd op: 2 juli 2019Op 21 mei 2019 heeft de Eerste Kamer ingestemd met de Wet herziening partneralimentatie. Op basis van deze wet wordt de alimentatietermijn in de basis verkort tot de helft van de...

Wanbetaling

Een ondernemer kan helaas te maken krijgen met wanbetaling. Een opdrachtgever of afnemer laat een rekening onbetaald. Op een aanmaning wordt niet gereageerd. De wederpartij zoekt duidelijk uitvluchten. U kunt natuurlijk wekelijks bellen of een herinnering sturen, echter indien dat geen effect heeft is nadere actie nodig.

Laat ons u helpen.

VQ Advocaten

Het advocatenkantoor heeft een team van gespecialiseerde advocaten die een specialisatieopleiding met goed gevolg hebben afgerond.

Contact

Gegevens

West-Voorstraat 1
Postbus 1121
3260 AC Oud-Beijerland
Tel.: 0186-614477

KvK: 24316650
BTW: 8098.05170.B01

Privacyverklaring