Wat kan een letselschade advocaat voor u betekenen?

Het kan ons allemaal overkomen; slachtoffer worden van een verkeersongeval, ziekte veroorzaakt op of door het werk of simpelweg een ongeval in of rond uw huis. Niet voor niets luidt het gezegde: “een ongeluk zit in een klein hoekje”. Een letselschade advocaat kan u adviseren terzake van de door u geleden en nog in de toekomst te lijden schade en neemt het contact met de betreffende verzekeraar op zich. Bij VQ Advocaten werkt niet één letselschade advocaat, maar meerdere en dat in de omgeving van Rotterdam. VQ Advocaten opereert echter in heel Nederland.

Wat voor schade en kosten kan een letseladvocaat voor u verhalen?

U kunt op diverse manieren letsel oplopen. Als u gewond bent geraakt door bijvoorbeeld een verkeers- of arbeidsongeval, mishandeling, een ander strafbaar feit of medisch onzorgvuldig handelen. Ook wanneer er sprake is van een beroepsziekte of in het slechtste geval zelfs overlijden kan dit vaak grote financiële gevolgen hebben voor u en uw naasten. Denk aan het wegvallen van uw vaste inkomen, extra ziektekosten, extra kosten voor huishoudelijke hulp, reiskosten of extra kosten voor klussen in en rond uw huis zoals verven, tuinieren, auto wassen et cetera. Dit kan al snel in de duizenden euro’s lopen. Als daarbij uw inkomsten dalen, bijvoorbeeld omdat uw loon niet volledig wordt doorbetaald, u ontslagen wordt of in een WIA-uitkering belandt, dan komt u al snel in de financiële problemen. Wanneer u door toedoen van een ander letsel hebt opgelopen en die ander daarvoor aansprakelijk is, moet die persoon uw schade vergoeden.

Als eisende partij moet u aantonen dat die ander aansprakelijk is, welke schade u daardoor hebt geleden én u moet bewijs leveren voor het (medisch causale) verband tussen het ongeval en de geleden schade. De verzekeraar zal de aangetoonde kosten voor zover deze redelijk zijn na erkenning van de aansprakelijkheid vergoeden, zo ook de kosten van de letselschade advocaat. Doordat VQ Advocaten meerdere letselschadeadvocaten in dienst heeft, kunnen wij u in contact brengen met de letselschade advocaat die het beste bij u past.

Klanten over ons

20 jaar ervaring

Een letselschade advocaat heeft veel kennis op medisch gebied

Onze letselschade advocaat is gespecialiseerd in het verhalen van geleden en nog te lijden letselschades. Wij hebben allen een specialisatieopleiding personenschade gevolgd en daarnaast hebben onze advocaten, door kennis en ervaring, inzicht in de werk- en denkwijze van de aansprakelijkheidsverzekeraars. Dit kan een groot verschil zijn bij de uiteindelijke letselschaderegeling. Zoekt u een goede letselschade advocaat? Op onze website onder over ons kunt alle letselschadeadvocaten van ons kantoor terugvinden. Onze letselschade advocaat behandelt zaken op het gebied van o.a. verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fout etc.

We gaan graag het gesprek met u aan om te kijken waarmee we u van dienst kunnen zijn. 

U kunt de letselschade expert bereiken via telefoonnummer 0186-614477 of via letselschade@vq-advocaten.nl.

Onze specialist(en)

Wij helpen u met al uw vragen op gebied van Wat kan een letselschade advocaat voor u betekenen?

Mr. M. Quispel-Kooy (Marian) is een van onze advocaten op dit gebied.

Mr. M.A.C. Backx (Marc) is een van onze advocaten op dit gebied.

Mr. A. Quispel (Arno) is een van onze advocaten op dit gebied.

Oplossingen

Oplossingen in dit rechtsgebied:

Vrijwilliger loopt letsel op bij val uit een om te zagen kerstboom

Vrijwilliger loopt letsel op bij val uit een om te zagen kerstboom

Het kan voorkomen dat er tijdens werkzaamheden bij een stichting een ongeval met een vrijwilliger plaatsvindt. Soms bevinden deze werkzaamheden zich in een informele setting waarin het onduidelijk is wie feitelijk de leiding heeft. Wie is er in het geval van een ongeval aansprakelijk voor de schade? En is de schade wel verhaalbaar op de betreffende stichting?

Medische fout

Medische fout

Als een arts een fout heeft gemaakt bij een medische behandeling dan kan de daaruit voortvloeiende schade worden verhaald bij (verzekeringsmaatschappij van) het ziekenhuis. Men noemt dit de centrale aansprakelijkheid van het ziekenhuis. Het is dus niet nodig dat u weet welke arts de medische fout heeft gemaakt.

Volgt u VQ Advocaten al op social media? 

Contact

Gegevens

De Vriesstraat 16
3261 PC Oud-Beijerland
Postbus 1121
3260 AC Oud-Beijerland

Telefoon: 0186-614477 en 0186-727002 (PL)

KvK: 24316650
BTW: 8098.05170.B01

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Klachtenregeling