Vacature letselschade jurist / advocaat (m/v) voor 32 tot 40 uur per week

Gepubliceerd op: 25 augustus 2023

Het kan ons allemaal overkomen; slachtoffer worden van een verkeersongeval, ziekte veroorzaakt op of door het werk of een ongeval in of rond het huis. De financiële gevolgen zijn vaak groot. Bij
VQ Advocaten staat een gedreven team van letselschadeadvocaten klaar om mensen te helpen die letselschade hebben opgelopen.

Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren

letselschade jurist en/of letselschade advocaat (m/v) voor 32 tot 40 uur per week

Wie ben jij?

Je zet je voor 100% in voor je cliënten en behartigt hun belangen op een deskundige, professionele en pragmatische manier. Je behandelt zelfstandig de dossiers en stelt het belang van het slachtoffer voorop. Je schakelt zo nodig deskundigen in om vast te stellen hoe hoog de schade is en communiceert met de diverse partijen. Tenslotte zorg je ervoor dat je samen met de cliënt de zaak met een tevreden gevoel afsluit.

Wie zijn wij?

VQ advocaten is een laagdrempelig kantoor aan de rand van Oud-Beijerland. Een team van 6 advocaten en juristen werkt er, samen met het ondersteunend personeel, elke dag aan om hun cliënten op een professionele en betrokken manier bij te staan. Wij zijn actief op o.a. de rechtsgebieden letselschade, familierecht en arbeidsrecht. Wij stimuleren onze medewerkers om zich te specialiseren en daarvoor opleiding(en) te volgen om zo een goede kwaliteit van dienstverlening te kunnen geven. Daarbij blijven we oog houden voor een goede basis, waarbij er goede groeimogelijkheden zijn. Hybride werken is bespreekbaar/mogelijk.

Functie-eisen

  • een afgeronde rechtenstudie
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • ervaring in het zelfstandig behandelen van letselschadedossiers
  • lidmaatschap van de LSA en/of ASP is een pré
  • goede communicatieve vaardigheden
  • goede stressbestendigheid
  • een pragmatische en proactieve instelling

Enthousiast geworden?

Stuur dan je brief met CV naar: emkonijnendijk@vq-advocaten.nl. Wij zien uit naar je sollicitatie! Is het zo dat je niet aan alle eisen voldoet, maar wel ervaring hebt en toe bent aan een nieuwe uitdaging? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

VQ Advocaten kan u o.a. helpen bij:

Opleiding verplicht, hoe zit het met de kosten?

In artikel 7:611a BW is opgenomen dat een werkgever de werknemer in staat stelt scholing te volgen die noodzakelijk is voor de uitoefening van de functie. Als op grond van lid 2 van datzelfde artikel sprake is van verplichte scholing om het werk uit te voeren, dient...

Vrijwilliger loopt letsel op bij val uit een om te zagen kerstboom

Het kan voorkomen dat er tijdens werkzaamheden bij een stichting een ongeval met een vrijwilliger plaatsvindt. Soms bevinden deze werkzaamheden zich in een informele setting waarin het onduidelijk is wie feitelijk de leiding heeft. Wie is er in het geval van een ongeval aansprakelijk voor de schade? En is de schade wel verhaalbaar op de betreffende stichting?

De berekening van partneralimentatie 2023

Met ingang van 1 januari 2023 wordt partneralimentatie anders berekend. Voorheen werd bij de berekening van partneralimentatie altijd gerekend met de werkelijke woonlasten.

Opzegging huurovereenkomst bedrijfsruimte

Opzegging van een huurovereenkomst (artikel 7:290 BW-bedrijfsruimte) is aan een aantal formaliteiten verbonden. Zo is de opzegtermijn tenminste één jaar en dient de opzegging per exploot of aangetekende brief te worden gedaan. Voor de verhuurder geldt tevens dat de gronden van de opzegging moeten worden vermeld.

Laat ons u helpen.

Volgt u VQ Advocaten al op social media? 

Contact

Gegevens

De Vriesstraat 16
3261 PC Oud-Beijerland
Postbus 1121
3260 AC Oud-Beijerland

Telefoon: 0186-614477 en 0186-727002 (PL)

KvK: 24316650
BTW: 8098.05170.B01

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
Klachtenregeling